CV-ul „pe hârtie“ s-a demodat. Video CV-ul e noul trend

Pana la 28 septembrie 2015 poți beneficia GRATUIT de un Video CV profesionist, realizat de către specialiștii noștri.

Dacă nu ești angajat și nu urmezi în acest moment nici o formă de învățământ poți beneficia - GRATUIT - de cea mai bună reclamă personală pt. o angajare rapidă și pe o poziție compatibilă cu pregătirea profesională proprie, prin intermediul unui Video CV.

Conform Ziarului Financiar, << Companiile din România au început să dea uitării recrutarea tradiţională, care implică trierea candidaţilor pe baza CV-ului „pe hârtie“, mai ales în contextul în care cei din departamentele de resurse umane ajung să vadă sute şi chiar mii de aplicaţii într-o lună. Prin urmare, video CV-ul a devenit cea mai nouă metodă de recrutare, prin care recruiterii economisesc timp. Totodată, metoda le oferă şi celor care aplică pentru un job şanse mai mari de a obţine locul de muncă pe care şi-l doresc. „Statistic vorbind, aproximativ 92% dintre angajatori acordă, în medie, 102 secunde (aproximativ două minute) unui CV scris. Evaluarea unui document de 2 – 3 pagini al unei persoane cu o experienţă profesională consistentă are însă nevoie de mai mult timp. Prin comparaţie, într-un video CV de 2- 3 minute, candidatul poate include informaţiile cheie şi, astfel, recruiterul consumă mai puţin efort şi resurse decât în cazul citirii“, susţin reprezentanţii firmei de recrutare şi închiriere de forţă de muncă temporară APT. >>

Filmarea și pozele vor fi editate într-un mod profesionist de către specialiștii noștri, garantându-vă calitatea profesională a produsului finit.

Principalele avantaje pe care ți le aduce un Video CV / Video Resume:

Persoanele vor fi selectate pe baza principiului ‘Primul venit, primul servit’, locurile fiind limitate.

Înscrierile se desfășoară zilnic în baza actului de identitate, în intervalul orar 10.00 -17.00!

În urma înscrierii, fiecare persoană care îndeplinește criteriile de selecție va fi programată pentru realizarea materialelor necesare realizării mapei personale.

Pentru detalii și înscrieri ne puteți contacta la adresa firmei:
Psiho Profil SRL
Cl. Bogdăneștilor nr. 22, ap. 8, Timișoara
Tel: 0256.308.905, fax: 0256.306.444,
Mobil: 0785.288.115
E-mail: dana.diaconu@psihoprofil.ro